Thunderdogs видали нетиповий для себе сингл

Минулого тижня хард-рок гурт Thunderdogs випустив сингл "Grave". Виконавці називають його "саундтреком для подорожі в один кінець".

Основна мелодія цієї композиції народилася під час репетицій гурту й одразу мала помітно мінорний звук. Навколо цього музиканти й розвинули її концепцію.

"[Пісня] здалась настільки похмурою та "похоронною", що Юрій, вокаліст гурту, доповнив цей настрій словами про прийняття невідворотного. Тягучий вокал і повільний темп "Grave" глибоко проникають у підсвідомість слухача і змушують задуматися над швидкоплинністю життя, неминучістю смерті та над пошуком істини", – кажуть учасники гурту в пресрелізі.

Музиканти записали пісню ще старим складом гурту в 2021 році, у домашніх умовах. У 2022 році вони звели її на професійній студії. За їхніми словами, звучання цього синглу вирізняє його посеред інших композицій колективу.

Слухайте сингл на стрімінгах: Spotify, Deezer, Apple Music

Обкладинка композиції буквально візуалізує назву треку.

"[Вона] передає запаморочливий останній погляд. Вона засмоктує вас у безодню та підкреслює настрій безвиході у пісні", – додають виконавці.

Із синглом "Grave" гурт продовжує похмуру концепцію, яку започаткував рок-баладою "Animal" – такий самий настрій матиме і їхній майбутній альбом. 

Thunderdogs – львівський хардрок/рок-н-рол гурт, створений у 2017 році. Дискографія нараховує один мініальбом "MEAT", який став першим українським NFT-альбомом, та декілька синглів.

Thunderdogs у мережі:

https://www.facebook.com/ThunderdogsRock/
https://www.instagram.com/thunderdogs_rock

Фото обкладинки – надали виконавці