True Tough підтримують фанів новим синглом. Прем'єра на Neformat Family

Київський хардкор гурт True Tough за підтримки нашого лейбла Neformat Family представляє новий сингл "No Forgiveness".

Музиканти записали нову пісню самостійно на репетиційній базі водночас із роботою над піснями для майбутніх мініальбомів. За мастеринг треку відповідав Олексій Сєдін, з яким гурт уже співпрацював на попередньому синглі "Shellshock" і який відомий роботою з гуртами White Ward та Hulla.

За твердженням музикантів, "No Forgiveness" має просту мету — сказати простими словами про важливі речі:

"Повномасштабна війна щоденно має вплив на кожну людину в нашій країні, вона викликає величезний спектр емоцій одночасно, часто протилежних, і із цими емоціями та почуттями дуже важко ладнати, розуміти їх. Тому ми намагались виокремити із цього буремного потоку хоча б одне — бажання помсти. Певні, що багато хто теж відчуває це, тому цей трек — послання, сенс якого можна виразити одним реченням: ти не один/одна, ми теж це відчуваємо".

Музиканти визнають, що, як і їхні слухачі, живуть у постійних гойдалках зі стресу та спроб його сублімувати:

"Дуже допомагає музика, й особливо живі виступи. З одного боку, часто переслідує відчуття, що болючіше вже не може бути, але жахіття на кшталт підриву Каховської ГЕС показують — може. Так чи інакше, залишається тільки вчитись жити із цим болем і вірити в краще".

Наразі True Tough є частиною української метал-музики, у широкому розумінні цього слова. Влітку в гурту запланований виступ на Dark Stage фестивалю Faine Misto, і це буде перший великий фестиваль в історії колективу, тож хлопці планують викластися на 200 %, і зокрема готують нове шоу по якості та перфомансу. Окрім того, влітку True Tough планують сконцентруватися над обіцяними раніше релізами й завершити запис усіх запланованих на найближчий час пісень. Тож, більше живих виступів можна очікувати восени.

Зокрема новий мініальбом гурту вже на стадії зведення та мастерингу. Треки, за словами музикантів, будуть відрізнятись музично, концептуально та тематично від синглів "Shellshock" та "No Forgiveness. Музично True Tough обіцяють більш металізований матеріал, який має здивувати їхніх фанів, а лірично гурт повернеться до соціальної лірики з менш особистісною тематикою.

 

True Tough — київський хардкор гурт. Почав активно виступати та видавати релізи з 2019 року. Дискографія нараховує кілька синглів і два мініальбоми, у яких команда співає про особисті почуття і емоції та соціальні проблеми, що є в суспільстві. Гурт також часто концертує по всій країні й загалом є активним гравцем локальної сцени.

True Tough у соцмережах:

https://linktr.ee/true_tough