Shinagawalove і Morphed Morphed об’єдналися в новому синглі

Сьогодні вийшов спільний сингл еклектичного блек-метал проєкту Shinagawalove і електронного Morphed Morphed під назвою "Delusion".

Виконавці товаришують віддавна й обидвоє паралельно ведуть сольні проєкти. Очікувано, що згодом їхні взаємини вилилися в спільну музичну роботу.

"Ідею колаборації мені запропонував Morphed Morphed і мене одразу ж надихнула ця думка. Ми терміново почали роботу й орієнтувались на все, що знали та слухали", – розповідає Shinagawalove Неформату.

Увесь процес підготовки композиції проходив у дистанційному форматі, що було першим випадком, коли музиканти не зустрілися під час співпраці.

"Для нас сумісний творчий процес – це дуже хаотичний і при цьому максимально організований стан душі. Ми не маємо чітких граней, все відбувається на автоматі й слова тут зайві. Загалом, це [виглядало як] творчо насиченні вечори у Discord й паралельна гра в шахи", – додає Shinagawalove.

Кліп на "Delusion" виконав штучний інтелект.

 

За словами виконавця Morphed Morphed, у цей сингл укладені емоції від нерозділених думок і почуттів:

"Смак першого розпачу, неприйняття, самотності. Той самий момент, коли ти врізаєшся своєю головою в реальність, дорослішаєш, але все ще не можеш відпустити свої фантазії й живеш в ілюзіях".

Певна річ, музиканти не хочуть обмежувати фантазію слухача цим описом, тож зазначають, що композиція дає простір для пошуку власних "резонансних точок".

Shinagawalove – one-man блек-метал проєкт, заснований у 2022 році в Києві. Його музична ідея полягає в поєднанні напрямків блек-металу, зокрема depressive, suicidal і atmospheric, задля створення динамічних і різноманітних композицій. Тематика пісень проєкту загалом екзистенційна. У його дискографії наразі повноформатник "Vortex" (2023) і два сингли.

Shinagawalove у мережі:

https://www.instagram.com/shinagawalove/

Morphed Morphed – сольний електронний проєкт, який синтезує електронне звучання з важкими грувами й тембрами іі не має статичного жанру. Своєю метою виконавець називає "показати закінчену думку в патернах електронної музики". Наразі в його дискографії два сингли.

Morphed Morphed у мережі:

https://www.instagram.com/morphedmorphed/

Фото обкладинки – надали виконавці