Life In Vacuum видають новий альбом

Сьогодні гараж-панк гурт Life In Vacuum випустив свій анонсований альбом "Lost".

Перші демо для цього альбому з’явилися у виконавців іще в період пандемії коронавірусу, і саме через неї робота над релізом затягнулася.

"Потім [після пандемії] ми нарешті якось здибалися з крутим продюсером Ґрехемом Волшем (Graham Walsh). Шо цікаво, його репертуар як музиканта і продюсера складається більшою мірою з поп, денс й інді-виконавців: Metz, Alvvays, Holy Fuck тощо. Але ми знали, він такий чаклун, шо може чаклувати з будь-яким жанром", – розповідає Саша, вокаліст і гітарист гурту, Неформату.

Виконавці записали музику протягом тижня на студії Palace Sound, у Торонто. Міксинг альбому виконав Волш, а мастеринг – знайомі австралійці.

Раніше Life In Vacuum випускали три сингли з цього альбому, за кожним із яких стоять конкретні переживання.

"Перша композиція, "Lost", це як мій крик через багатоповерхівки, в яких я не можу дозволити собі жити в Торонто, і взагалі, про неможливість життя тут деколи. Друга, "Breathing In", про такий комфорт, з якого неможливо вискочити, знайти якийсь баланс, хоча розуміння краху є. Третя, "Moving On", – пісня про завершення відносин, про метаморфози душі й ставлення до цього".

Обгорткою альбому стали вишивки покійної бабусі Саші й Росса, засновників гурту, з Козови, що на Тернопільщині. Виконавці знайшли вироби посмертно в її гаражі й вирішили прилаштувати їх у своїй творчості.

Наразі виконавці мають заплановані виступи в Канаді й США, де представлятимуть свій новий альбом.

Life In Vacuum – панк/гараж-панк гурт, який заснували двоє українських братів Саша і Росс Чорні в Канаді, куди переїхали у 2004 році. У своїй творчості вони міксують різні музичні стилі й жанри, однак майже не відходять від панкової основи. У дискографії виконавців низка ЕР й альбомів.

Life In Vacuum у мережі:

https://www.instagram.com/lifeinvacuum/
https://linktr.ee/lifeinvacuum

Фото обкладинки – надали виконавці