Hellknights видали останній мініальбом

Цих вихідних крастовий гурт Hellknights оприлюднив свій останній реліз – ЕР "ЦВЯХ". Саме ним колектив завершує свою діяльність.

Мініальбом був створений напочатку цієї осені й був задуманий як "сирий підвальний альбом", більше того, записувався він у відповідних умовах.

"Я сам люблю всякий raw d-beat і crust, якого в Україні для мене не вистачає, й оскільки музику я пишу першою чергою для себе, то вже знав, в якому напрямку рухатися. Але хотілося при цьому ще, щоб він [мініальбом] звучав по блек-металічному холодно" – розповідає GrimRipper, вокаліст та фронтмен гурту, Неформату.

Основою для лірики релізу стала знайома істина – хто посіє хаос, той пожне біду.

До мініальбому увійшло 4 треки, але є ще і п’ятий, який, однак, можна буде почути лише на дисках від Surrogate Rec.

"ЦВЯХ" можна було переписувати та перезводити безліч разів, але мені так сподобався звук барабанів, що я вирішив лишити все як є. Вся річ у НДРівському "залізі", яке наш барабанщик десь загубив після останнього концерту, тому повторити цей звук ковадла важко".

Наразі виконавці вирішили завершити в діяльність Hellknights, аби дати дорогу своєму новому d-beat проєкту, про який ми незабаром дізнаємося більше. Stay tuned!

Hellknights – полтавський ді-біт/краст-панк/хардкор гурт, що був створений у 2020 році. Дискографія нараховує демо, мініальбоми та повноформатник "Втрачений Світ"(2022). Гурт співпрацює із лейблом Surrogate Rec.

Hellknights в мережі:

https://www.instagram.com/hellknights_hc/
https://www.facebook.com/HELLKNIGHTSofficial

Фото обкладинки – надали виконавці