Металісти Kabina дебютували із синглом

Не так давно чернігівський метал-гурт Kabina видав сингл "Narkoman" та зняв кліп до нього.

Як можна здогадатися із назви, виконавці присвятили цю композицію людям, "які не цінують своє життя та своїми вчинками самі закопують себе у могилу, вважаючи що наступне життя буде кращим", тобто залежним.

"Ліричний герой – пересічна людина, і криза існування, яку він переживає, не є унікальною, тому за темою для пісні ходити далеко не довелося. Зі впевненістю можна сказати, що чи не кожний з нас може уявити себе у такій життєвій ситуації, у таких думках, у такому душевному стані", – розповідають виконавці Неформату.

 

Кліп для цієї пісні мав вийти ще на початку березня, але війна завадила планам виконавців. Та ні ідея, ні вигадані сцени не зазнали змін, а просто були перенесені на вересень.

"Ми дуже вдячні Сергію Ломосі за те, що він попри все знайшов сили, час та натхнення для втілення задуманого".

Сергій виступив режисером, оператором та постановником кліпу.

Наразі Kabina працюють над новим ЕР, який перебуває на стадії зведення. Також музиканти виступають й вже дебютували на чернігівській сцені.

Kabina – чернігівський дум-метал / сладж-гурт, який створили представники місцевої важкої сцени у 2020 році. Задум колективу полягає в тому, щоб грати щось неквапливе та потужне, "щоб Kabina трусилась"(с). Виконавці дебютували із синглом "Narkoman" та кліпом до нього у 2022 році.

Kabina в мережі:

https://www.instagram.com/kabina_band/

Фото обкладинки – надали виконавці