Учасник Rippedd написав дві нові композиції

Один із учасників гурту Rippedd, Олександр, написав та випустив сингл "spring solitude". Він продовжує творчість колективу самостійно, оскільки інші двоє музикантів нині знаходяться далеко.

Однойменна композиція з двохпісенника була записана вночі, коли стояла глибока тиша.

"Ця пісня це відображення самотності, яка сприяє до гармонії з усім, що є навкруги, простіше кажучи – з природою", – ділиться Олександр із Неформатом.

Інший трек, "evening harmony", музикант написав зовсім нещодавно, під натхненням від творчості Шарля Бодлера.

"Перші рядки це трохи змінені частини його [ред. – Бодлера] поем, а далі я вже за змістом та стилем продовжив ідею. "еvening harmony" – просто абстракт, який прийшов до мене в голову одного вечора, коли я поїхав далеко від дому в ліс. Пізніше я записав мелодію".

Усі композиції цього доробку звів Костя із гурту plaaaato.

Обкладинкою для доволі спонтанного релізу Олександра став малюнок його ж товариша – Тімура.

"Він не художник, а просто людина, яка створює красу та естетику. Він колись намалював цю картину для мого гурту, тож це просто хорший подарунок і насамперед краса для очей."

Наразі Олександр й інші двоє учасників гурту, Арсеній та Іван, намагаються записати новий ЕР через інтернет. Колеги Олександра показують йому що та як зіграти, а він все збирає до купи. Результати їхньої співпраці, вірогідно, можна буде почути наприкінці літа-на початку осені, тож stay tuned!

Rippedd – інді-гурт, який заснували троє музикантів у 2017 році, в Києві. Дискографія виконавців налічує один ЕР та кілька синглів.

Rippedd в мережі:

https://www.instagram.com/rpppddd/

Фото обкладинки – Instagram виконавців