Хонест та Shahid видали спільний ЕР

Сьогодні відбулася прем’єра спільного мініальбому "Все на свої місця" реперів Хонест та Shahid. Цим релізом музиканти постаралися оновити сприйняття їхнього класичного стилю.

Хонест та Shahid, які виросли на бум-бепі, звернулися до своєї наслуханості та музичного досвіду, аби створити таку музику, яка подобається саме їм обом.

"Все на свої місця" – це коли можна шукати формулу успішного треку, щоб сподобатися всім, але все стає на свої місця, коли ти впевнено записуєш свій куплет на біт, який тебе качає", – пишуть виконавці в пресрелізі.

 

Музиканти працювали над ЕР кілька місяців, прислухаючись до ритмів та хуків, що поступово з’являлися під час роботи над композиціями.

"Все залежало від бітів, які ми обирали для текстів. Перший написаний – "Музика". З нього, власне, і виникла ідея для ЕР. Біт створив Shahid і запропонував мені написати свій парт. В кінці куплет плавно перейшов в хук, який ми вирішили залишити", – розповідає Хонест Неформату.

Більшу частину роботи, як зізнається Хонест, провадив саме Shahid – він виступив автором бітів, звів кожен трек та навіть зробив аранжування для композиції "Четвертий". З мастерингом новоспеченому дуету допомагав 380Молодий.

Як тизер можна сприймати наступне – до однієї з композицій цього ЕР незабаром вийде кліп, що розкриє сенс обкладинки мініальбому. Тому stay tuned!

Хонест в мережі:

https://www.instagram.com/honest_tut/

Shahid в мережі:

https://www.instagram.com/lesyk_shahid/

Фото обкладинки – надали виконавці