Сингл The COW сьогодні побачив світ

Сьогодні психоделік-рок гурт The COW видав свій новий сингл "VERDANSK".

В основу пісні лягли описи віртуального міста Verdansk з відеогри Call of Duty: Modern Warfare. У мережевій частині гри "War Zone" це місто частково повторює окремі райони Донецька, який вже 8 років живе під окупацією росії.

"Трек "VERDANSK" спочатку планувався про події 2014 року на Донбасі, але тексту вистачало лише на першу частину, а далі якось не йшло. Натхнення до другої частини прийшло вже після подій 24 лютого 2022. Ну, а третя частина трека – про наш контрнаступ, до якого вже перейшли ЗСУ", – кажуть музиканти в пресрелізі.

Виконавці записали композицію на київській студії Checkpoint, а звів її Микита Шкуропат.

Важливо додати, що гітарист та басист гурту походять з Донбасу, звідки вимушено виїхали ще у 2014 році. Нинішня війна не стала для них здивуванням, оскільки те, що вони побачили ще 8 років тому, переконало їх в одному – повномасштабної війни не оминути.

Наразі гурт в повному складі перебуває в Києві, де продовжує волонтерські справи та готується до благодійного концерту LIFESAVER Charity Gig, кошти від якого підуть на потреби ЗСУ.

The COW – психоделік-рок/гараж-рок гурт, створений у 2018 році в Києві. У серпні 2020 року вийшов їхній трьохпісенний сингл "Chy Dosyt", а у 2021 році вийшов дебютний альбом гурту "Shvydshe Nij Trip".

The COW в мережі:

https://www.facebook.com/Thecow42/
https://www.instagram.com/thecow42

Фото обкладинки – надали виконавці