Sheetel звернулися до сонця новим синглом

Вчора вийшов сингл "Sun" арт-рок гурту Sheetel та лірик-відео до нього.

Пісня, яку виконавці видали під час війни, охоплює воєнні події та дещо більше своїм глобальним сенсом.

"Герой звертається до сонця як до останньої можливості покаятись та осмислити істинну причину скоєних людством жахів. Чому, маючи в своєму житті такі прекрасні речі як любов, щастя, творчість, людина звіріє та нищить все це?", – зазначає фронтмен гурту та автор пісні Антон Шитель в пресрелізі.

Сонце в цій композиції втілює божественну могутність світу, оскільки може і дати, і відняти життя.

 

Пісню супроводжує тематичне лірик-відео, кадри для якого надала Вєра Бланш, акредитована ЗСУ фотокореспондентка, яка знімала українські міста після їхнього звільнення з-під окупації російськими військами.

"Вірі вдалося не просто зафільмувати розгромлені Бучу, Ірпінь, Бородянку, вона змогла наділити навіть найнепомітніші деталі особливим символізмом. Такі зйомки, як і сам трек, нагадують всім нам про те, що навіть у найтемніші часи, попри тотальну розруху довкола, людське око і душа здатні помічати красу та надію на краще."

Змонтував відео режисер монтажу Тарас Федоренко.

Вже третього червня гурт збирається дати виступ у Львові, в ляльковому театрі. А всі кошти з проданих квитків музиканти перенаправлять своїм колегам – до фонду Musicians Defend Ukraine.

Sheetel – арт-рок гурт, який заснував мультиінструменталіст Антон Шитель в Києві. Стиль музики гурту можна описати як суміш року, тріп-хопу та гранжу.

Sheetel в мережі:

https://www.facebook.com/sheetelband

Фото обкладинки – Facebook виконавців