Stoned Jesus діляться першим треком за чотири роки

Сьогодні Stoned Jesus нарешті задовольнили апетити прихильників й поділилися треком "Porcelain" зі свого майбутнього альбому.

"Це наша найдовша пауза між альбомами, тому ми вирішили викласти хоча б ось такий сингл, щоб нагадати про себе. Приємно, що лейбл активно підтримав цю ідею", – ділиться Ігор Сидоренко із Неформатом.

Нагадаємо, що мова про відносно новий для музикантів лейбл Season оf Mist.

"Porcelain" був одним із останніх треків перед записом, який я приніс на рєпи, і він одразу всім сподобався. Ми навіть вирішили, що будемо його грати ще до виходу альбому, в турі на честь десятиріччя "Seven Thunders Roar", і встигли це зробити поки що один раз – на Вінтер Масі. У цієї пісні великий концертний потенціал, тож сподіваюсь ми ще зіграємо її наживо не один десяток раз!"

 

За словами Ігоря, запис нового альбому та цієї пісні зокрема – найкомфортніший з усіх за його життя, і все це завдяки атмосфері студії Spivaki Records.

"Співаки це, власне, будиночок посеред соснового лісу. І ти, з одного боку, живеш музикою 24/7, а з іншого – взяв і пішов на річку скупатись, наприклад, або прогулявся в село за морозивом."

Звукоінженерами композиції та альбому були концертний "саундгай" гурту Артем та ударник гурту Діма, який також потім звів весь альбом.

"Це, на мою думку, взагалі ідеальна ситуація, бо ці люди 100% розуміють, що і як там повинно звучати. Плюс Діма перед тим зводив альбом мого проекту Arlekin, тому стосовно його кваліфікації я не мав жодних сумнівів!", – додає Ігор.

Вихід цілого альбому музиканти планували цієї весни, а взагалі – вони вже довго його планують та відкладають зі зрозумілих нам всім причин. На жаль, і ця весна не запам’ятається виходом повноформатника Stoned Jesus – реліз перенесено на початок наступного року.

Stoned Jesus – київський психоделік/прогресів рок гурт, який заснував Ігор Сидоренко у 2009 році. За спиною колективу виступи у більше як 20 країнах, запрошення до США, Британії та, врешті, поява в переліку учасників одного із найбільших у світі тематичних фестивалів "Hellfest-2016" та ще чимало досягнень. Гурт був підписаний на Napalm Records, але нещодавно перейшов в резиденти Season оf Mist. Дискографія нараховує чотири повноформатні релізи, збірку, спліт та декілька синглів.

Stoned Jesus в мережі:

http://www.facebook.com/stonedjesusband
http://instagram.com/stonedjesusband

Фото обкладинки – Юра Мільчак