ФРН осмислили казус беллі на новому ЕР

Скрімо гурт ФРН видав мініальбом "Casus Belli", написаний після їхньої п’ятирічної перерви.

Всі пісні, що увійшли до цього ЕР, були написані у 2020 році, коли також вийшов сингл гурту "Ров". У затримці релізу музиканти винять лише себе, бо процес запису йшов довго й напряжно.

Музику записав та звів Олег Фрост з Frost Magnetic Rec, завдяки чиєму терпінню та професіоналізму, як кажуть музиканти, й втілився цей мініальбом.

"Реліз об'єднаний темою механізмів подолання стресових ситуацій, які на ділі не працюють ні**я. Він також про те, як людей із нашого оточення паяє навесні, і наскільки вони можуть бути недобрими до себе і до тих, хто поряд. Що буває, коли своєчасно не ламати те, що ламає нас. І загалом про те, як люди воюють самі з собою, замість того, щоб воювати з реальним ворогом", – розповідає Павло, вокаліст гурту, Неформату.

Обкладинку для мініальбому виконав Саша Резен, так само як і для попереднього синглу виконавців.

"Зображення на обкладинці символізує відродження і повернення до життя, всупереч будь-якій війні. А яким буде це життя – вже інше питання."

Всі гроші з продажів цього ЕР музиканти перекажуть на потреби ЗСУ.

ФРН – скрімо гурт, заснований восени 2011-го року у Калуші, як реакція на розпад єдиної на той час місцевої панк-команди Nuttertool. З 2015 року колектив не виступав і не випускав нових релізів та повернувся лише у 2020 році. Загалом на рахунку команди дебютне демо, кілька синглів та ЕР.

ФРН у мережі:

https://www.facebook.com/frn.band/
https://www.instagram.com/frnpunx

Фото обкладинки – надали виконавці