PayPal розширив функціонал в Україні

Про це йдеться в офіційному повідомленні сервісу. Відтепер українці можуть приймати гроші на рахунок та виводити їх на власну банківську карту. До того ж тимчасово сервіс не стягуватиме за це комісію.  

"У міру поглиблення кризи в Україні зростає потреба допомогти людям у регіоні отримати доступ до критичних гуманітарних коштів. PayPal розширює свої послуги, доступні в Україні, щоб надати своїм клієнтам способи швидко та безпечно надсилати гроші друзям, родині та близьким", - йдеться у повідомленні компанії. 

Відтепер PayPal дозволяє:

  • переказувати кошти з гаманця PayPal Wallet на дійсні дебетові та кредитні картки Mastercard і Visa
  • надсилати та отримувати однорангові платежі (P2P) між друзями та родиною на додачу до вже діючих PayPal і Xoom сервісів
  • користуватися відповідними сервісами тим українцям, які зараз вимушено перебувають за кордоном як біженці
  • тимчасово не сплачувати комісію за переказ чи отримання коштів на українські картки

Українські клієнти можуть надсилати та отримувати кошти зі свого українського гаманця PayPal у доларах США, CAD, GBP та EUR. Сервіс, однак, наголошує, що можуть діяти банківські комісії. 

"Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти. Підв'язуйте ваші картки Visa та Mastercard й користуйтеся вже зараз", - підтверджують у Міністерстві цифрової трансформації.

Створити новий аккаунт чи перевірити, як працює старий, можна на офіційному сайті PayPal.

В офіційному повідомленні компанії також сказано, що ці зміни будуть чинні до 30 червня 2022 року, а далі PayPal вирішуватиме, як діяти, по ситуації в Україні.