Somali Yacht Club передали відчуття сріблястого новою піснею

Днями стоунер-гурт Somali Yacht Club випустив сингл "Silver" зі свого майбутнього альбому "The Space". Він вийде на французькому лейблі Season of Mist.

Як і раніше, над міксингом та мастерингом працював Ярослав Целуйко, власник студії JARO SOUND. Інтерв'ю із ним можна прочитати тут.

"Трек придумався вдома, зігрався раз чи два на репетиції та одразу пішов у студію, що дуже нетипово для нас", – розповіли музиканти Неформату.

В основі пісні лежить відчуття, коли зимового зранку сліпуче сонце відбивається від білого снігу й навколо майже нічого не видно.

 

Відеоряд втілив Guilherme Henriques у рамках співпраці гурту з лейблом Season of Mist.

Обкладинку створила Даша Пілська за задумом музикантів:

"Ідея була закінчити трилогію "The S…" і придумалося слово "спейс", тим паче всі по науці і науковій фантастиці угарають. Тому ми закинули ідею художниці – космос, гарна дівчина."

Наразі музиканти працюють над новим альбомом, про який, за їхніми ж словами, нічого не ясно. Відомо лише, що вони спустили стрій для нового лейбла, а інше проясниться вже із виходом альбому.

Somali Yacht Club – психоделік / стоунер-рок гурт, який заснували троє музикантів у 2010 році, у Львові. Наразі гурт видав два повноформатники "The Sun" (2014), на якому музиканти змінили напрямок з прямолінійного на абстрактніший, та "The Sea" (2018). Незабаром SYC планують видати свій третій альбом.

Somali Yacht Club у мережі:

https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/
http://somaliyachtclub.bandcamp.com

Фото обкладинки – Facebook гурту