Ніцше надихнув Renie Cares на нову пісню

Інді-проєкт Renie Cares нещодавно випустив пісню "Заратустра" про болючі стосунки.

Над музикою Renie Cares працюють двоє людей – Іра Панчук, яка пише тексти, співає та є ідейною натхненницею проєкту, і саундпродюсер Олександр Мусевич, учасник гурту Sheetel, продюсер формації Bomzhelina.

"Я готувалась до чергового семінару в універі, читала Ніцше, і мене зачепив рядок: "... так спитало залізо в магніта "я тебе ненавиджу найбільше, бо ти притягуєш, але сили притягти тобі бракує." На той момент це дуже добре описувало мою любовну лінію в житті, тож вирвана з контексту фраза перетворилася на рядки пісні", – розповіла Іра Неформату.

 

Пісню Іра написала ще рік тому й за цей час її ставлення до написаного дещо змінилося.

"Зараз "Заратустра" для мене про болючі стосунки, які, на перший погляд, просто ніякі й даремні, проте насправді важливі та цінні, якщо дивитися на картину в цілому. Бо вони витончено вигравіюють твою особистість."

Обкладинкою синглу став кадр із невиданого відео до цієї пісні, доля якого поки що не вирішилася.

"Я завжди чекаю моменту, щоб пісні "настоялися", щоб уже всі мої друзі знали текст напам‘ять, і тоді тільки випускати, а робота над аранжуванням інколи може розвернути загальний настрій на 360 градусів. І це круто", – додає Ірина

Тож про вихід повноформатного альбому виконавиця поки що не може сказати, бо не любить загадувати й сіяти якісь очікування.

Renie Cares (пром. – Рені Карес) – київський інді-проєкт, який заснували музиканти Іра Панчук та Олександр Мусевич у 2020 році. Саме тоді обидвоє об’єдналися для запису першого треку, який в результаті не увійшов до їхньої дискографії.

Renie Cares у мережі:

https://www.instagram.com/reniecares/
https://band.link/TTjQv

Фото обкладинки – Instagram @reniecares