Плач гітари Thunderdogs: гурт ділиться синглом та дебютним кліпом

Хард-рок гурт Thunderdogs випустив сингл "Animal", одну з перших написаних пісень колективу, та супроводив його першим же кліпом.

"Запис пісні зайняв небагато часу, на відміну від зведення. Щоб досягти такого атмосферного звучання, яке ми собі уявляли, витратили багато годин та нервів. Та пісня "Animal" вийшла такою, як і хотілось, меланхолійною, сумною та водночас потужною", – діляться музиканти Форат та Юрій із Неформатом.

Цей сингл виконавців був натхненний поверненням у місто, що колись було рідним, проте змінилося до непізнаваності та стало чужим.

"Слова прийшли в один момент під ритм кроків по дорозі додому і залишились незмінними. Хотілося передати страждання через плач соло гітари, всюди спокійний вальс, а тут тобі виюча пила шістнадцятими. Ну, а лірика, певно, буде близька кожному, кого дістала поточна ситуація в житті."

Над обкладинкою синглу працював вокаліст гурту Юрій Футало. На фото зображено тварину, яка терпіла до самої смерті. Головний меседж цієї обкладинки – краще вмерти в боротьбі по дорозі до бажаного і з власною думкою, аніж внаслідок примирення із чимось, чого ти не розділяєш.

 

Також ця обкладинка є частиною концепції наступного альбому, про який наразі відомо лише те, що він буде значно темнішим від дебютного мініальбому "MEAT".

Щодо кліпу – його музиканти створили самотужки, за допомоги добрих людей та друзів.

"За ідеєю, самотній старий шукає втрачене у розрусі минулого, та ще не знає, що шукає себе. Щоб знайти локації для зйомок, ми об’їздили всю область, мерзли, голодували та навіть застрягли вночі в болотах, дякуючи картам Waze. З фінальної локації, попри домовленість, нас 2 рази виганяли, але ми все-таки відзняли там всі кадри, які було заплановано. На дворі було -13, тому доводилося надягати мільйон речей та постійно рухатися. Також зйомки проходили на квартирі гітариста, на вулицях Львова, та Котельні Руїн-бар, за що ми їм дуже вдячні", – діляться музиканти.

Загалом на всі зйомки музиканти витратили повні два дні, а на планування перед ними та на монтаж матеріалів – два місяці.

Учасники гурту запевняють, що скоро буде багато нового в їхній творчості й радять слідкувати за ними у соцмережах.

Thunderdogs – львівський хардрок/рок-н-рол гурт, створений у 2017 році. Дискографія нараховує один мініальбом "MEAT", який став першим українським NFT-альбомом, та декілька синглів.

Thunderdogs у мережі:

https://www.facebook.com/ThunderdogsRock/
https://www.instagram.com/thunderdogs_rock
https://soundcloud.com/thunderdogs_rock
https://distrokid.com/hyperfollow/thunderdogs/animal

Фото обкладинки – надали виконавці