Міжнародний музичний форум Selector PRO знову відбудеться в Україні

Музична освітня та нетворкінгова подія Selector PRO цьогоріч проходитиме 18-19 лютого у цифровому форматі. Це найтриваліший музичний захід такого зразка в Україні, який відбувається вже п’ятий рік поспіль.

Як завжди, участь у форумі безкоштовна та доступна за попередньою реєстрацією тут. Цьогоріч темою форуму буде "Нова норма, що постійно змінюється" (The Ever-changing New Normal). Мова обговорень – англійська. 

"Ми пропонуємо перевести увагу з вже відомих проблем і тенденцій, таких як діджиталізація та онлайн-присутність, на ті, які можуть стати надзвичайно актуальними у найближчому майбутньому. Наприклад: Як залучити аудиторію та монетизувати музику в Інтернеті? Як планувати під час непередбачуваної пандемії? Як диверсифікувати канали доходів?", – йдеться у пресрелізі.

Загалом заплановано 8 модерованих панельних дискусій на різні теми з життя музичної індустрії за участі закордонних та місцевих експертів. Обговорення націлені знайти відповіді на сьогоденні запитання, а також розглянути тренди найближчого майбутнього.

 

До прикладу, цього року експертка Шауні Кабалєро (Go 2 Agency, Велика Британія) проллє світло на такі важливі питання, як захист власної роботи та отримання авторських відрахувань за неї, Клер О'Ніл (Claire O'Neill (A Greener Festival (AGF) та Віра Логданіді (Rhythm Büro, Україна) підкреслять роль артиста та аудиторії у побудові сталого світу, а також розкажуть, як внести систематичні зміни за допомогою сили мистецтва, і так далі. І це ще навіть не третина програми!

Selector PRO – це серія професійних заходів під керівництвом Британської Ради в Україні, що відбуваються з 2017 року. Вона прагне посилювати зв’язки між британським та українським музичними секторами, підтримувати розвиток молодих талантів у індустрії, сприяти налагодженню ефективних бізнес-процесів у музичній індустрії.

Selector PRO в мережі:

https://www.britishcouncil.org.ua/en/programmes/arts/music/selector-pro

Фото обкладинки – надали організатори