stonefromthesky прозвучить в альтернативному всесвіті Undungeon

Експериментальний проєкт stonefromthesky супроводив гру "Undungeon" своєю музикою – сьогодні він випустив новий, однойменний з відеогрою, OST-альбом.

Саундтрек до "Undungeon" складається з 16 мелодій, які Олексій Зінченко, засновник та єдиний учасник stonefromthesky, створив з нуля.

"Сумарно для проєкту я написав більше 100 хвилин музики. До саундтреку я включив найкращі композиції та розташував їх в такому порядку, щоб реліз можна було слухати як повноцінний альбом", – розповів Олексій Неформату.

Олексій брав участь у створенні музики для гри з самого початку. Його саундтрек вийшов на німецькому лейблі Black Screen Records, що спеціалізується на видавництві музики для відеоігор.

До створення релізу також долучилися добрі друзі та давні колаборатори Олексія: Макс Пильник (також відомий як dark lowe) зробив мастеринг, а Сергій Кочмар стилізував обкладинку.

stonefromthesky – київський електронний експериментальний проєкт, який заснував музикант Олексій Зінченко у 2012 році. У 2014 році вийшов дебютний EP проєкту – "Orbital". У своїй творчості музикант надихається такими виконавцями, як Neurosis, Massive Attack, Rosetta, Deftones, Tool, Dryft, Down, Cult of Luna тощо. Також Олексій займається саундтреком для гри "Undungeon".

Раніше ми також писали про те, які відеоігри захопили наших музикантів.

stonefromthesky в мережі:

https://iamstonefromthesky.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/stonefromthesky
https://www.facebook.com/stonefromthesky
https://www.youtube.com/c/stonefromthesky

Фото обкладинки – Facebook виконавця