Новий дарк-ембіент альбом: пітьма мовою проєкту Morrokk

Київський блековий проєкт Morrokk поповнився новим альбомом "Until Darkness Takes Us". Раніше виконавець, який творить під псевдонімом Pierrot, досліджував пітьму і в інших формуваннях – йому належать близько п'яти дарк-ембієнт проєктів.

Morrokk – дарк-ємбієнт /блек-метал проєкт київського музиканта, який творить під іменем Pierrot. Останній створив Morrok у 2013 році в рамках міжнародного об’єднання музикантів "Schwarzer Kreis Vampir", яке він же й заснував, воно проіснувало рік. Morrok має лише один альбом – "Until Darkness Takes Us", а ще кілька демок та сплі. Окрім цього Pierrot створив проєкти Paysage De Nuit, Funeral Tormently, Toxic Misanthropy, L'Existentialisme Noir, а також планує запустити Hands of Saturn.

Над альбомом Pierrot працював самостійно з 2013 по 2015 рік. Частково ця робота є компіляцією, але більшою мірою це таки повноцінний альбом. Реліз вийшов на російському андеграундному лейблі Cold Sword Productions.

"Тривалий час цей альбом настоювався у пітьмі, подібно до вина у бочці, поки я все ж не наважився його офіційно видати багато років потому, оскільки всі попередні релізи були самвидавом для досить вузького кола людей", – поділився музикант із Неформатом.

Оформлення обкладинок Pierrot виконує завжди сам, так само він є незмінним автором концепції:

"Концепція альбому, як і самого проєкту Morrokk, полягає у спробі передати пітьму крізь звук, передати позамежну чорну ненависть, що має охоплювати з перших секунд, відторгнення до сучасного світу з його вічно загубленими вівцями-обивателями."

Наразі Pierrot закінчив працювати над дебютним альбомом для ще одного свого проєкту – Hand of Saturn. Для його запису виконавець запросив французького вокаліста Vordb Na R.iidr, відомого за участю в авангардному блек-метал русі Les Légions Noires, а також сесійного ударника та кількох вокалісток. Окрім того, музикант готує до виходу новий альбом Funeral Tormently, найпершого проєкту Pierrot. Робота буде присвячена десятиріччю цього утворення й звучатиме як суміш українського фолку та DSBM.

Pierrot у соцмережах:

https://www.instagram.com/pierrot_art_productions/
https://funeraltormently.bandcamp.com/music
https://www.youtube.com/channel/UCXARfgqj1kFXsnxcILkQH4Q
https://www.facebook.com/Pierrot-Art-Productions-100602848794942

Обкладинка – Bandcamp виконавця