рома майк випустив альбом розміреного джаз-репу

Український хіп-хоп артист презентував дебютний однойменний повноформатний альбом.

"У світі, де всі створюють собі образи, важко розповідати свою історію. Кожен намагається вразити своїм незвичним унікальним життям. А я — Рома Майк, мені 31, я з провінції, і це мій дебютний альбом. На ньому є мої сумніви, моя кров і моє кохання.

Людина — це ідеальне творіння. У ній поєднане світле й темне, червоне й чорне. Бути людиною означає бути різним — гнівним, закоханим, слабким і сильним", — йдеться у пресрелізі.

Матеріал автор накопичував упродовж чотирьох років. Основна робота над альбомом велася останні два роки. Над бітами працювали: Воха, Роман Sheemy, Ockie, DJ Ekspert (Україна); Tesk (Німеччина), Donato, God Wilson та lukep (США). Мікс та мастеринг робили Ярослав Суходольский та Flash Youngin’.

Обкладинку до альбому створили Naughty Lucifer та Sorozo Otakoi. За задумом авторки, це має бути референс на кадр із фільму про Гаррі Поттера.

Також, на підтримку альбому вийшло відео на трек "Відображення", що його зняв режисер Назар Дзюбинський.

 

"Це історія про те, як два "Я" змагаються за те, щоб бути головним. Та все, що вони отримують — розруха та ілюзія нормального життя. Люди плутають відпочинок із саморуйнуванням: вдень робота, а ввечері безпечна "піваха", — йдеться в описі до відео.

рома майк — український хіп-хоп-артист, учасник дуету Ешелон. У 2021 році випустив дебютний однойменний сольний альбом. Є співавтором одного із найкращих українських альбомів 2020 року Ешелон "Колишні Люди", за версіями низки видань. Цього року номінований на премію видання Muzvar у категорії New Connect.

рома майк у мережі:

https://www.instagram.com/romkamic/
https://fanlink.to/roma-mic-album

Фото надане музикантом