Відеодебют: Super Pink Moon та його захоплення Тоні Гоком

Ігор Пришляк, відомий також як гітарист та вокаліст гурту Somali Yacht Club, днями випустив нове відео в рамках сольного проєкту Super Pink Moon.

Кліп на композицію “Tony Hawk – 900” Ігор записав за два дні вдома, там, власне, була створена і сама пісня. Винятком є вокал, записаний на студії неподалік Львова. Зведенням звуку займався продюсер Ярослав Целуйко, власник студії Jaro Sound, із яким Somali Yacht Club співпрацюють з першого альбому.

 

Цей реліз – продукт “втамування цікавості” музиканта, який можна вважати компіляцією його улюблених музичних моментів.

“Ідея для цього відео базується на багатьох наукових роботах, які вказують на те, що людський мозок є доволі ненадійним джерелом, якщо йдеться про довгострокову памʼять”, – розповів Ігор Неформату.

Варто додати, що цей проєкт розрахований на вибагливого слухача, бо лише такий зможе відшукати всі приховані шари композиції.

“Концепція така, щоб зробити максимально доступну і максимально складну музику, яку я лише міг. У кожному треку схований якийсь шар, що відкривається тільки після повторного уважного слухання. Насправді музика для вибагливого слухача. Всюди проскакують якісь дивні зміни акордів, дивні ритми, приховані поліритми.”

В основу треку покладено захоплення скейтбордистом Тоні Гоком. За словами виконавця, тексти на цьому релізі взагалі відіграють велику роль та містять подвійний, а де й потрійний сенс.

“Я був великим фанатом серії ігор про Тоні Гока, але єдине, що памʼятаю – його трюк 900 був найскладнішим і найкрутішим (хоча можу помилятися). Тому вирішив знайти відео, де Тоні виконав цей трюк уперше. Йому це вдалося далеко не з першої спроби. Отже, я теж вирішив зробити щось круте. Вибрав найскладнішу пісню зі свого альбому, навчився грати її удвічі швидше, записав її, спроєктувавши відео Тоні Гока поверх себе, а потім заповільнив усе в два рази."

Super Pink Moon – новий сольний проєкт Ігоря Пришляка, що базується на експериментах зі звуком. Наразі готує трилогію, перша частина якої, під назвою "SUPER", вийде вже у грудні цього року на всіх стримінгових платформах.

Super Pink Moon у мережі:

https://www.facebook.com/Super-Pink-Moon-100384491927090/
https://www.youtube.com/channel/UCmWOmlbxU-agOP7MeQoDHvA
https://superpinkmoon.bandcamp.com/

Обкладинка  – з Facebook-сторінки проєкту