The COW випустили перший сингл із майбутнього дебютного LP

Столичний психоделічний гурт презентував сингл "Weedchuvayu" з майбутнього повноформатника, вихід якого заплановано на 11 листопада.



Трек записували на столичних студіях Lipkyzvukozapys та Checkpoint. Зведення робив Nikita Shkuropat.

"У психоделічній подорожі неможливо вгадати, де буде кінець, бо це нескінченність, якій властива самоподібність. Тож до кожної подорожі бажано підготуватися заздалегідь та ретельно. Не вирушайте в подорож, не взявши із собою карту сумісності речовин. "Weedchuvayu" це трек про те, що необізнаність та легковажність мають наслідки", — йдеться в описі композиції.

Автор обкладинки — Артем Пронов, і це частина загального оформлення альбому. Зображення покликане візуально супроводжувати психоделічні стани.

Майбутній LP вийде 11 листопада і досі не має назви. Музиканти запевняють, що всі 12 композицій будуть концептуально об’єднані. Реліз планується на фізичних носіях та з ексклюзивними фетиш-принадами музичного спрямування.

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний ЕР гурту "Chy Dosyt?" (2020). Також, за посиланням, ви можете ознайомитися із гуртом у нашому інтерв’ю.

The COW — київський гурт, що грає психоделічний рок. Його історія почалася ще у 2011 році на Донеччині в місті Харцизьк. Згодом через події на Сході хлопці перебралися до Києва. Їхнім останнім релізом під старою назвою The Curse Of Wendigo став альбом "Joiner" 2016 року. Дискографія оновленого проєкту нараховує один мініальбом та сингл. 

The COW у мережі:

https://www.youtube.com/channel/UCpCLH1AWVSd206_1oDEbBZg
https://www.facebook.com/Thecow42/
https://www.instagram.com/thecow42
https://band.link/ns6kX

Фото обкладинки — Артем Пронов