Grayshapes випустили другий сингл із майбутнього дебютного LP

Київський melodic metalcore гурт презентував сингл "At Sea", що увійде до майбутнього дебютного повноформатного альбому гурту "Lost At Sea", реліз котрого заплановано на 3 листопада.

Запис та зведення музиканти робили на студії Lizard Audio (The Hardkiss, Detach, Space Of Variations). Учасники гурту зазначають, що, попри загальний стиль релізу, цей трек ближчий до рокового звучання та має сподобатися поціновувачам останніх робіт The Plot In You, The Amity Affliction та I Prevail.

"Ця пісня — роздум над життєвим шляхом і своєю роллю. Що залишиться після мене й чи запам’ятає мене хтось. Ми можемо жити вічно в пам’яті інших людей", — йдеться в пресрелізі.

Також разом із треком вийшло відео, створене за сприяння режисера Ігоря Жебко, котрий також працював зі Space Of Variations, Heartprints, Тартак. Над обкладинкою працював дизайнер El Chulito.

 

Нагадуємо, раніше ми писали про перший трек із майбутнього альбому "Compass".

На підтримку альбому гурт поїде в мінітур Україною :

  • 13.11 — Рівне — Газотрон
  • 14.11 — Тернопіль — Na Пошті
  • 20.11 — Харків — Venom Stage
  • 27.11 — Київ — Теплий Ламповий
  • 28.11 — Львів — Котельня Ruїn Bar

Grayshapes — молодий столичний мелодік металкор / мелодік хардкор гурт, до складу якого входять колишні учасники While Ashes Fade. Дискографія нараховує сім синглів та один мініальбом.

Grayshapes у мережі:

https://www.facebook.com/Grayshapes
https://www.instagram.com/grayshapes.band/
band.link/grayshapes

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту