Incoma повернулися після дворічної перерви

Ужгородський post metal гурт повернувся із новим синглом "Blackline" після дворічної перерви.



Композиція була створена восени 2020 року. Над усіма процесами музиканти працювали самостійно та дистанційно.

"Весь минулий рік був, напевно, найважчим у житті багатьох людей. Попри те, що ми живемо в час прогресивних технологій та розвиненої медицини — світ зіткнувся з проблемою, до якої не був готовий. Багато людей досі не можуть відійти від наслідків пандемії, багато хто залишився інвалідом, багато хто назавжди втратив рідних та близьких. Не усвідомлюючи всього масштабу, ми дивилися на всю цю ситуацію з карантином і вірусом як на щось абстрактне, те чого насправді не існує.

На цих емоційних переживаннях і народився трек, концепція якого полягає в тому, що тільки тоді, коли в житті наступає чорна смуга, ми усвідомлюємо, що не цінили життя", — розповіли в коментарі нашому виданню учасники гурту.

Обкладинка релізу — стоп-кадр із відео без будь-якого сенсового навантаження.

 

Наразі музиканти працюють над накопиченням нового матеріалу, планують видати ще один сингл та повноформатний альбом, у якому частково презентують перероблений старий матеріал, але без дедлайнів.

Нагадуємо, раніше ми писали про ЕР гурту "Far Away From Us". Також Incoma фігурують у нашому матеріалі про 23 закарпатські гурти про які ви маєте почути. Посилання тут і тут.

Incoma — ужгородський постметал гурт створений взимку 2014-го року. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, один ЕР та декілька синглів.

Incoma у мережі:

https://incoma.bandcamp.com
https://www.facebook.com/incomabanduzh/
https://www.youtube.com/channel/UCkDgwameGHI17Bjmzb4ykPQ

Матеріал для обкладинки наданий музикантами