Новий ЕР С23 для тих, хто потребує змін

Івано-франківський abstract hip-hop виконавець презентував мініальбом "Триптих "Прожите".

 

Над ЕР музикант працював спільно зі своїм братом Данилом Павлюком aka DailyRare над домашній студії. Зведення та мастеринг зробив звукорежисер Женя Чичановський.

"Ідея релізу полягає у форматі трьох пісень, які зв’язані однією музикою, настроєм та історією. Сам формат я почерпнув із художнього прийому триптиху, коли витвір мистецтва, який складається з трьох картин об’єднують спільною ідеєю.

Триптих “Прожите” розповідає про трансформацію юнака, який проходить світом беззмістовних подорожей, випадкових зустрічей і прогуляних ночей. Він про прийняття рішень та їх наслідки. Реліз стане близьким для тих, хто минув свої двадцять та ще не знайшов своє місце в житті, але відчуває потребу змін", — розповідає в пресрелізі засновник проєкту Микола Павлюк.

Над обкладинками працював художник Тарас Теліщак.

Нагадуємо, раніше ми писали про сингл "Виступай", над котрим С23 працював майже сім років.

С23 (Це двадцять три) — івано-франківський абстракт хіп-хоп проєкт Миколи Павлюка, створений у 2010 році. Дискографія нараховує мініальбом, декілька синглів та відео. Музику для проєкту автор створює спільно з рідним старшим братом, продюсером DailyRare. Концепція творчості — рефлексія зібраних, побачених, прожитих та почутих історій.

С23 у мережі:

https://www.facebook.com/musicac23
https://www.youtube.com/channel/UCWYIFPzpiWAFagPi6GU4s7g
https://www.instagram.com/musica.c23/
https://soundcloud.com/music_by_c23
https://band.link/dNlSa

Фото обкладинки надане засновником проєкту