Alexjazz презентував третій повноформатний альбом

Київський хіп-хоп-артист презентував третій повноформатний альбом "Ф’южн"

 

Повноцінно альбом був готовий до виходу ще минулого року, але через пандемію,автор вирішив відкласти реліз. Це перша велика студійна робота артиста за останні сім років. Над альбомом працювали саундпродюсери: Sheemy, Palayeah prod. та Артем Черос. Також до запису були залучені вокалістки Мирослава Салій, Оксана Масло та дитяча студія "Правиця". На лонгплеї є офіційний ремікс треку гурту Візерунки Шляхів.

"Альбом — про внутрішні рефлексії, рідний край, про стосунки між людьми. Майже всі пісні з альбому є автобіографічними.
Коли я писав перші треки, то ще вживав алкоголь і палив. Зараз я відмовився від цих шкідливих звичок. Власне, в самих треках можна відслідкувати ці зміни", — говорить у пресрелізі Олексій Кириченко aka Alexjazz.

У рамках промокампанії музикант презентував два сюжетні відео на треки "Мій Ф’южн" та "Гравітація".

Наразі Alexjazz працює над рімейками артистів епохи "вусатого фанку".

Alexjazz — сценічний псевдонім репера, музичного менеджера та культурного куратора Олексія Кириченка. Останній альбом,який він випускав у 2014 році спільно із The Cancel, потрапив у рейтинги топальбомів 2014-го року за версіями кількох медіаресурсів. Після того артист випустив декілька спільних синглів та відеокліпів із різними музикантами.

За роки діяльності співпрацював із великою кількістю вітчизняних та закордонних артистів: Олександр Положинський, Іра Швайдак (Один у Каное), НастяЗникає, Morphom, Kolos (Фіолет), Artem Cheros, Anton Chilibi, Klim, Zombo, Тулим, Ashley Slater (Великобританія), Gas Lab (Аргентина), Oliver Lowe (Чехія), Szwed Swd (Польща) та ін.

Alexjazz у мережі:

https://www.facebook.com/alexjazzmusic/
https://www.instagram.com/alexjazzz
https://soundcloud.com/alexjazzmusic
https://www.youtube.com/channel/UCddEpezqCdRsb8l3YzX5RxQ

Фото обкладинки надане артистом