ASKEt випустив дебютний мініальбом

Український hip-hop артист презентував перший у дискографії ЕР "Секта. Культ жиру".

Реліз  створювався впродовж останнього року. За словами засновника проєкту Аркадія Некрасова, на мініальбомі він намагався зробити настільки "жирний" звук, наскільки це можливо взагалі.

"Мініальбом має лише одне завдання — качати жирним саундом. Все інше — то лише потік моєї свідомості, набір влучних висловів, закликів, які виривалися з мене, щойно я чув ці жирні біточки. Може, там є якийсь сенс, а може, й немає, хто знає? Кожен чує і сприймає по-своєму.

Багато хто вважає мій саунд жорстким, занадто агресивним та неслухабельним. Мені ж кожного разу виявляється замало жесті в треках і з кожним новим релізом стараюсь ще більше давати агресії. Мене пре, коли музика викликає емоції! І я хочу, щоб моя музика викликала найтваринніше, що є в слухачеві. Я хочу, щоб під мої треки можна було ковбаситься, качатися, я хочу, щоби мої треки були вивільненням усієї дічі, що є в людині.

Найголовніше, що мені треба від музики — кач. Я люблю, щоб музло качало і стараюсь спрямовувати свою творчість теж у цей бік. Я не намагаюсь розповісти щось слухачеві словами — я завжди стараюсь передати атмосферу, енергетику й емоції треку подачею голосу, флоу, іноді навіть невиразними й абсурдними викриками. Я розповідаю звуком, а не словами", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Аркадій Некрасов.

Над обкладинкою музикант працював самостійно.

У найближчому майбутньому від музиканта варто очікувати багато матеріалу — синглів, лайвів та відео.

ASKEt — київський хіп-хоп проєкт Аркадія Некрасова, створений у 2017 році. Дискографія нараховує один мініальбом та чимало синглів. Окремі треки на саундклауді зібрали по 12, 35 та 87 тисяч прослуховувань відповідно.

ASKEt у мережі:

https://soundcloud.com/asket_music
https://www.youtube.com/channel/UCx4MhU7WnQ9HJzsM_ekB3Ag
https://www.instagram.com/asket_music/
https://www.facebook.com/pravorych