J Scope презентує нове звучання на ЕР "Legacy"

Київський хіп-хоп виконавець презентував новий мініальбом "Legacy", що перекладається як "Спадок" і має підсумовувати минулий рік та взагалі певний етап життя музиканта. 

 

За словами музиканта, мініальбом він записав за один місяць. При цьому поєднав у ньому елементи трепу з африканською перкусією, етнічним афрофолком, психоделічні ноттки і навіть японський інструмент кото. Продюсер альбому — бітмейкер Gazzon.

Концепція релізу — шлях вперед.

"Ідея мініальбому в тому, що кожен крок має щось залишити по собі та стати прикладом для майбутнього покоління. Треба не зважати на минулі помилки та рухатися далі. Як казав 2РАС, "Life Goes On", — говорить у пресрелізі Джері Фоладжин.

Нагадуємо, влітку минулого року музикант випустив сингл "Burn Da Beat".

J Scope — київський r’n’b/hip-hop виконавець. Раніше творець проєкту Джеррі Фоладжин був відомий як Very the Jerry, але у 2019-му вирішив змінити звучання й назву проєкту. За словами виконавця, новий проєкт характерний не лише зміною іміджу, але також більш жорстким та драйвовим виконанням. На рахунку Джері у рамках усіх його проєктів кілька ЕР та кліпів, чимало синглів, виступи на Atlas Weekend, BeLive, Z-Games.

J Scope у мережі:

https://www.facebook.com/Jscopemusic/
https://www.instagram.com/jscopemusic/
https://www.youtube.com/channel/UCtsyiACP1JNSqEaOii511lg
https://soundcloud.com/j-scope-649807392