C23 випустив трек, над яким працював майже сім років

Івано-франківський abstract hip-hop виконавець презентував сингл та відео "Виступай".

 

За словами засновника проєкту Миколи Павлюка, робота над композицією тривала майже сім років. Музику для треку створив брат виконавця — DailyRare. Запис, зведення та мастеринг робили на івано-франківській студії Union Records. Також над піснею працював німецький музикант Рафаель Шулер. Цікавим фактом є те, що до запису залучили двох професійних вокалістів — Христину Хащевську та Олеся Михайловича.

Концепція треку — любов до сцени та слухача.

"Цей трек про любов до сцени та слухача, яка в мене із самого дитинства. Він про людей, які знаходять щось своє в моїй творчості, про перешкоди, які трапляються на шляху виконавця.

Мені хотілося сформулювати різний спектр емоцій та відчуттів щодо сценічної і творчої діяльності в букви, слова та рими. Надихнула потреба розібратися у своєму ставленні до творчості", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Микола Павлюк.

Перші напрацювання для відео були зроблені також у 2014 році. Воно присвячене подрузі виконавця, яка загинула під час його підготовки. Микола Павлюк самостійно робив монтаж.

"Я хотів показати історію С23: афіші, шматки репетиції, роботу в студії, концерти, квартирники. У цьому кліпі усе, чим живе моя творчість. Найкраще відео, щоб познайомитись із тим, що я роблю і як. Що найважливіше — це відео про людей, які йдуть зі мною, що допомагають і вірять моїм словам. У кліпі також багато архівних кадрів із різних виступів, які я довго збирав із різних камер і операторів", — додає музикант.

У найближчому майбутньому С23 планує випустити цикл концептуальних релізів "Триптих", сингл "Нове" та відео.

С23 (Це двадцять три) — івано-франківський абстракт хіп-хоп проєкт Миколи Павлюка, створений у 2010 році. Дискографія нараховує декілька синглів та відео. Музику для проєкту автор створює спільно з рідним старшим братом, продюсером DailyRare. Концепція творчості — рефлексія зібраних, побачених, прожитих та почутих історій.

С23 у мережі:

https://www.facebook.com/mikola.pavliuk23/
https://www.youtube.com/channel/UCWYIFPzpiWAFagPi6GU4s7g
https://www.instagram.com/musica.c23/
https://soundcloud.com/music_by_c23