Sinoptik презентували нове відео

Український рок-гурт випустив новий трек та відео "Black Soul Man".

Запис відбувався на домашній студії гурту упродовж червня цього року. Зведенням та мастерингом засновник проєкту Діма Сіноптик займався разом із Володимиром Mиндюком (Саундпорт studio). Серед особливостей запису — використання радянського синтезатора 70-х років "Фаемі".

"Ця пісня про підтримку всіх, хто зазнавав утисків та жорстокого ставлення на будь-якому соціальному рівні. Ми випробували це на собі й хочемо припинити подібні інциденти. Кожне життя важливе. Наша планета набагато менша, ніж ми думаємо, це наш будинок, і замість того, щоб ділити її на частини та вбивати один одного, нам терміново потрібно об’єднатися.

Фраза "Black Soul Man" об’єднує в собі персонажа, який відчув біль та гноблення, і через це бачить світ трохи інакше. Він думає про глобальніші проблеми та знає, що нам потрібно будувати нове майбутнє прямо зараз", — йдеться в пресрелізі.

Над відео працював Віталій "Шах Таліфта" Старченко (Jinjer, Velikhan).

"Тут є загадковий персонаж, який дає людям шанс прожити своє життя заново на планеті. Він вірить у доброту кожної людини і, хоча, люди натомість вбивають його, він і далі продовжує воскресати та повертати інших людей до життя, сподіваючись, що одного разу хтось зрозуміє його ідеї й почне нове життя. Врешті-решт він знаходить таку людину, яка бере на себе цю ношу та робить світ кращим за допомогою музики", — говорять музиканти в пресрелізі.

У найближчому майбутньому гурт планує випустити ще два сингли, відео та навесні презентувати повноформатний альбом.

Нагадуємо, останній реліз Sinoptik — мініальбом "From Nothing To Forever" вийшов торік. Ознайомитися із рецензією на цей реліз та повноформатний альбом "Interplanet Overdrive" (2016) можна за посиланням.

Sinoptik — український психоделік/стонер/альтрок гурт, сформований у 2012 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми, ЕР та два сингли. У 2016 році музиканти здобули титул найкращий новий рок-гурт світу, здобувши перемогу на Global Battle Of The Bands.

Sinoptik у мережі:

https://www.facebook.com/SinoptikBand
https://www.instagram.com/sinoptikband/
https://www.youtube.com/user/sinoptikband
https://thesinoptik.bandcamp.com/