Endless Melancholy випустив новий ЕР

Київський ambient проєкт презентував новий мініальбом "Seamless" за сприяння індіапольського лейбла Past Inside the Present.

Робота над ЕР тривала упродовж кінця 2019-початку 2020 років. Як і раніше, над усіма процесами, засновник проєкту Олексій Сакевич працював самостійно на домашній студії. Мастеринг робив Штефан Матьє із німецької студії Schwebung Audio (працював над альбомом артиста 2017 року "The Vacation"). Щодо співпраці із лейблом музикант у коментарі нашому виданню розповів:

"Із Past Inside the Present я на зв’язку вже давно. На цьому лейблі, наприкінці 2019 року вже виходив у цифровому вигляді мій мініальбом "Moments We Spent Together | Marigold Fields". Зараз "Seamless" вже доступний на фізичних носіях — 12-дюймовому односторонньому чорному вінілі в повноколірному зовнішньому конверті.

Причина вибору досить проста — це один із провідних чинних ембієнт-лейблів. Естетика їхніх релізів разюча, набір виконавців — солідний. Крім того, у процесі постійного спілкування з кураторами лейбла, я склав про них враження, як про виключно професійних людей із правильними світоглядними та морально-етичними орієнтирами, тож вагань, у принципі, не було".

Концепція альбому — роздуми про Всесвіт, його велич та красу, що зображені в назвах треків.

"Нічого нового, проте за наповненням вийшов зовсім нетиповий space ambient на дефолтних пресетах віртуальних бібліотек", — коментує Олексій.

Над обкладинкою працював засновник Past Inside the Present — Зак Фріззелл.

У найближчому майбутньому автор планує почати роботу над наступним повноформатним альбомом та колаборацією з анонімним артистом.

Нагадуємо, у липні цього року проєкт випустив ЕР "Escapist Sessions".

Endless Melancholy — це проєкт киянина Олексія Сакевича, який створив його в листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проєкт встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи Endless Melancholy випускалися на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes, AZH Music Label, Past Inside the Present тощо.

Endless Melancholy у мережі:

https://endlessmelancholy.bandcamp.com
https://soundcloud.com/emelancholy
https://www.facebook.com/emelancholy
https://twitter.com/emelancholy
https://www.youtube.com/user/endmelancholy