Megapolis Witches випустили новий мініальбом

Київський space rock гурт презентував ЕР "Angry Kid".

Робота над альбомом тривала упродовж значного проміжку часу. Частково інструментал накопичувався та зводився в домашніх умовах, частково на студіях Spaceship Recording та Morton Studio. Зведення та мастеринг робили: басист гурту Макс Роговой, Макс Мортон та Олексій Кіктев.

Про концепцію мініальбому, у коментарі нашому виданню розповідає фронтмен гурту Антон Юр’єв:

"Angry Kid" — це синергія чотирьох композицій, кожна з яких розповідає свою частину однієї історії. Історії про шалений і кровожерливий світ, який оточує й атакує кожного з нас. Важкі берці ("Heavy Boots") армій, що маршують у руйнівному циклі, залишаючи за собою тільки прах, попіл і тужливе виття сирен ("Alarm"). Але, навіть на цьому попелищі, наче Фенікс, відродяться нові покоління. Покоління дорослих із серцями злих дітей ("Angry Kid"), які відчайдушно намагаються не просто вижити, — зберегти й утримати в собі хоч щось світле й по-справжньому цінне, поки життя несе їх, немов до бурхливого перебігу чорної річки ("Waterfalls"), вдаряючи об камені та кружляючи у вирлі подій".

Над обкладинкою працював бас-гітарист гурту Макс Роговой.

Megapolis Witches — київський спейс-рок/психоделік-рок, що був засновний у 2009 році. Дискографія нараховує два мініальбоми та один LP.

Megapolis Witches у мережі:

https://www.facebook.com/megapolis.witches/
https://soundcloud.com/megapoliswitches/tracks
https://www.instagram.com/megapoliswitches