Inner Suffering презентував новий повноформатний альбом

Український depressive black metal проєкт випустив третій повноформатний альбом за рік — "Summer Ends".

Накопичення, запис, зведення та мастеринг, засновник проєкту SadVoice робив самостійно в домашніх умовах упродовж другої половини серпня цього року.

За словами автора, концепція релізу відсутня:

"Ніякої теми немає — реліз про кінець теплих днів та те, як швидко все заллє дощами та засипле листям. Назви прості, ніби вони відчувають осінь та похолодання. Взагалі, із цим у мене дуже складно в останній час — музику пишу, але текстової складової немає, тому часто треки просто нумерую, адже ідея завжди одна — я просто сумна людина. У якийсь момент стало надто складно подавати це по-різному, на інше фантазії не вистачає", — розповів у коментарі нашому виданню SadVoice.

Обкладинку музикант також робив самостійно, на ній зображений вид із вікна квартири, де був записаний альбом.

У найближчому майбутньому від музиканта варто очікувати новий реліз, який буде схожий на творчість новозеландських дез-металістів Ulcerate.

Нагадуємо, на сайті є рецензія на LP проєкту "Slow Dance on the Ashes of Failure" (2018).

Inner Suffering — український one man депрессів блек-метал проєкт, створений музикантом SadVoice (Ancient Hostility, Absence of Joy, Apathetic Grief, Shadowed Silhouette, The Dark Portal, ex-Cycle of Self) у 2014 році. Дискографія нараховує дуже багато релізів, тільки за 2020 рік музикант випустив шість мініальбомів та три LP.

Inner Suffering у мережі:

https://innersuffering.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Inner-Suffering-164436420866143/
https://www.youtube.com/channel/UC1pZvssTvaUG3gakYJ-LJ7g