Gil'otina випустив другий альбом

Київський post-punk артист цього місяця випустив свій другий повноформатний альбом "Orgán" на лейблі Worn Pop.

"Новий LP — це 7 композицій безкомпромісного декадансу, які від початку і до кінця стають все темнішими та туманнішими, ритмічнішими та жорсткішими, даючи волю безвиході, і її шарм розливається по альбому, як чорна акварель. Цей альбом — наступний крок, де артист концентрується на розвитку форми, звучання і композиції", — йдеться у пресрелізі. 

Альбом доступний на усіх стрімінгових платформах, а восени має вийти на фізичних носіях. Також на осінь планується випуск ремастера альбому "Taiga". 

Гурт Gil'otina створили у 2016 році Іван Коцюбинськй разом з Дмитром Шевцовим, коли вони випустили свій перший альбом "Taiga". З 2018 року Іван є єдиним автором і учасником проєкту. За останні роки він встиг відіграти на одній сцені з провідними артистами руху - Lebanon Hanover, Boy Harsher, She Past Away, Molchat Doma й ін., виступити у Варшаві та Берліні, а також на культовому пост-панк фестивалі Kalabalik på Tyrolen у Швеції. У 2021 році Gil'otina запрошений на Pop-Kultur Berlin і Kalabalik på Tyrolen вдруге, а також на кілька концертів в Європі.

Gil'otina у мережі: 

https://www.facebook.com/gilotinataiga/
https://gilotinauk.bandcamp.com
https://soundcloud.com/gilotinauk