pušča презентували дебютний сингл

Львівський post black metal, blackened hardcore гурт презентував дебютний сингл "rêve éternel".

Запис, зведення та мастеринг відбувалися на місцевій студії Skyborn Waves. На початковому етапі гурт планував записати весь матеріал, але вирішив зосередитися на пошуку власного звучання та представив слухачам експериментальний сингл.

"Зараз маємо цей сингл у якості тізера й дебюту, а зовсім незабаром спробуємо записати орієнтовно шість треків і видати ЕР. На нашому саундклауді можна послухати дві демо-версії з наших DIY сесії минулого року. Там можна почути "Rêve éternel" у більш "експериментальному" звучанні, а також трек із кодовою назвою веселий, "I left my home", — розповіли учасники пуща в коментарі нашому виданню.

Про концепцію треку та лірику, нам розповіла вокалістка гурту — Сейра:

"Це чергова спроба писати під різні ситуації, під різний вплив снів, слів подорожнього (перехожого), акцентуючи увагу на емоційності оповіді, намагаючись перетнути екватор події, закриваючи гештальти та переливаючи пережите в щоденниковий досвід вигаданого переживання, щоб отримати "м’якоту" цього бодрячку. Про гімно, яке трапляється, і про те, яким ти з часом стаєш гурманом".

Над оформленням працювала художниця під ніком meesooohorny. Історію створення обкладинки музиканти коментують так:

"Керувалися тим, що наші уявлення про візуальне наповнення Пущі доволі абстрактні, ми дали їй повну свободу творити щось максимально особисте й суб’єктивне, а вона дала нам цю неповторну ілюстрацію, яка зможе для кожної людини мати свій сенс так само, як і наша музика. Уже зовсім скоро всі охочі зможуть мати мерч із цим артом і милуватися ним у всій красі".

pušča — молодий львівський пост-блек метал гурт, що був заснований у 2019 році. Наразі дискографія нараховує лише один сингл та декілька репетиційних записів.

pušča у мережі:

https://www.instagram.com/pusca_band/
https://pusca-band.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/pusca_band/