Guerilla Noir випустили дебютний сингл

Новий київський гурт, що грає металізований хардкор, представив перший у дискографії сингл "Payback" та відео до нього. 

Guerilla Noir – новостворений гурт із Києва, до складу якого входять Макс (вокал і бас, також грає/грав у O’Hamsters, Paddyguns, Watch My Fall, Juggernaut), Артем (гітара, також грає у Juggernaut) та Денис (ударні, також грає/грав у O’Hamsters, Dehumanizer).

"Ми зібралися не те, щоб випадково – у мене доволі давно виникали напрацювання всілякого металу та хардкору, і я ділився ними з Денисом, ми вдвох постійно жартували про те, що скоро почнемо разом грати метал чи металізований хардкор, але до цього все ніяк не доходило. Та настав карантин, і ми подумали, що саме час це все якимось чином потроху реалізовувати. Ми попрацювали над першим повноцінним треком, і він вийшов таким потужним, що ми зрозуміли: його обов’язково потрібно записати", - розповідає у пресрелізі Максим.

Після нетривалих пошуків до гурту приєднався Артем, і втрьох музиканти почали запис дебютного треку.

"В основі тексту – історія епохи радянських репресій про несправедливо засуджену людину, яка зробила єдиною метою свого життя помсту слідчому, який зліпив вигадану справу. Хоча, в цілому, це текст про помсту, як таку, і про випадки, коли вона надає людині ледве не надприродних сил для вчинків, на які у звичайних обставинах вона б ніколи не пішла", - розповідає Денис, який написав лірику до синглу.

Назва Guerilla Noir, за словами учасників, не несе якогось смислового навантаження, а обрана ще кілька років тому Максимом за те, що вдало звучить для подібного проєкту.

Обкладинку для дебютного синглу оформив Артем Пронов, відомий як Slippy Inc, відео на трек зняв Андрій Ганзевич на Music Friend Studio (Київ) і змонтував ударник Денис.

У подальших планах Guerilla Noir – запис наступного синглу, який гурт уже фактично розпочав.

"Ми намагатимемося у якомусь сенсі триматися "східних" мотивів – ця естетика нам дуже імпонує, власне, це помітно і з обкладинки "Payback", на якій Пронов надзвичайно чітко вловив наш посил", - додають музиканти.

Що ж стосується майбутніх живих виступів та великих релізів – жодних планів у гурту наразі немає:

"Концерти, як ви всі знаєте, наразі під забороною, і завершення карантину на горизонті не вбачається, крім того – у нас просто немає треків, аби зіграти хоча б 20-хвилинний сет. А щодо великого релізу – матеріал нам простіше писати по одному треку, ніж зараз сідати та вигадувати треків на цілий альбом. Але ми ще обов’язково щось зробимо, чекайте!".

Guerilla Noir у мережі:

https://www.facebook.com/guerillanoir
https://soundcloud.com/guerillanoir/
https://guerillanoir.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/channel/UCDI65gU52yjk7TjKBKfcUHg