DP's PowerSquad анонсував новий альбом

Ужгородський progressive power metal гурт презентував три сингли з майбутнього альбому "Mysterizer", що має вийти 31 липня

Наразі проєкт складається з гітариста Димитрія Павловського та вокаліста/бас-гітариста Віталія Попфалуші. Також у записі альбому взяли участь: Володимир Якубовський (Majesty Of Revival/Monumental), Руслан Миколюк, Антоніо Фінчман (Toni Lucifer/Monumental) і Maestone (Majesty Of Revival).

З особливостей запису засновник проєкту Димитрій Павловський виділяє допомогу шведського клавішника-віртуоза Річарда Андерссона (Time Requiem, Adagio, Majestic, Space Odyssey), який охоче поділився з музикантом своїм лід-пресетом для синтезатора, "тому клавішні соло зазвучали максимально фірмово!". 

У коментарі нашому виданню Димитрій додає, що робота над новим альбомом тривала 4 роки:

"За цей час я переосмислив та вичистив увесь матеріал — мав за мету зробити якісний Power Metal з максимально кристальним і чистим саундом, але розбавити його технічним аранжуванням, нестандартними ритмами та великою палітрою звучання, додаючи оркестровки та підмішуванням нехарактерних для жанру елементів фанку, металкору та звуків зі Сrash Bandicoot (які ви матимете змогу почути в титульній пісні "Mysterizer"). Тому, наприклад, недавно випущений сингл "Fill the Sky" не має стандартної манери виконання ударних партій — відсутні нудні безкінечні паверметалічні бочки, якими так грішать у наш час гурти. Звичайно, в альбомі буде і декілька типових для жанру номерів ("Vivid", "To The Land"), як данина гуртам, якими ми колись надихались.

Віталій Попфалуші, своєю чергою, сконцентрувався на створенні гарних запальних та філософських текстів, а також аранжуванні мелодичних вокальних ліній, які моментально засідають у голові й не виходять із неї ще декілька днів".

Бонус-треком на альбомі буде кавер на пісню "Сold" авторства Sonata Arctica.

Обкладинку до альбому та останнього синглу "To the Land" малювала Анастасія Артьомова (Yelartie).

DP's PowerSquad — progressive power metal проєкт з Ужгорода, що був створений у 2011 році, коли італійський лейбл Heart Of Steel Records (Sunrise) запропонував співпрацю засновнику Димитрію Павловському. За весь час вийшло 3 альбоми Powersquad, з другого за рахунком альбому "… from the Glassvoid" додався вокал.

DP's PowerSquad у мережі:

https://powersquad.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/dimi_rich/
https://www.facebook.com/dpowersquad