Natural Spirit презентували новий альбом

Чернігівський melodic pagan, folk metal гурт презентував четвертий повноформатний альбом "Під серпом часу". Це перша велика робота гурту за дев’ять років. Останній студійний альбом "Ціна Свободи" вийшов ще у 2011-му.

 

Більшість пісень композитор, гітарист та засновник гурту Олег Кірієнко записав ще у 2013 році, але через постійні зміни складу та студій процес затягнувся. Частково зведенням та мастерингом займався гітарист гурту Олексій Самовол на власній студії Sadistic Disharmony, де також проходив запис сесійних музикантів та продюсування. Реліз відбувся за сприяння чеського лейбла Epidemie Records (Thy Catafalque, Forgotten Silence).

"Кожна з пісень в альбомі має окремий зміст, але спільну концепцію. За цей час я спілкувався на потойбічну тему з багатьма цікавими людьми, з різними світоглядами та віруваннями. Це наводило мене на певні думки, які я і втілив у цьому альбомі", - розповів Олег Кірієнко у коментарі нашому виданню.

Над обкладинкою працював художник Іван Дубровський, котрий раніше вже створював арти для релізів Natural Spirit "Чертоги копий и щитов", "Колыбельная", "Лучи морока". 

Гурт планує найближчим часом випустити анімоване відео на пісню "Мара", робота над яким велася досить давно та була припинена у 2016-му, та хоче презентувати альбом у Києві, однак дати концерту поки невідомі. 

Послухати альбом можна на стримінгових сервісах - iTunes, GPlay, Spotify, Deezer.

Natural Spirit — гурт, який грає в стилі pagan-folk metal і зародився в місті Чернігів. Історія колективу почалась 1998 року, за цей час гурт видав чотири повноформатних альбоми, деякі виходили за підтримки лейблу Moon Records, та зіграв багато концертів, як в Україні так і за її межами, в тому числі разом з Skyforger, Behemoth, Gods Tower.

Natural Spirit у мережі:

http://www.natural-spirit.com.ua
http://facebook.com/naturalspiritmetal
https://twitter.com/naturalspiritua