Аппекс, Джонні Дивний та Вутабі презентували спільний сингл

Днями учасники львівського хіп-хоп гурту Ціна Ритму Аппекс та Джонні Дивний презентували нову композицію на трек "Не угадав", на продакшн бітмейкера Вутабі.

 

За словами музикантів, цей трек має сподобатися поціновувачам олдскульного звучання, котрі, втім, готові сприймати новий звук.

"У пісні багато самоаналізу, але його не варто боятись, з ним краще подружитись, щоби не загубити себе. Нехай це для вас стане періодичною необхідністю, заспокійливою рутиною, як прибирання дому. Трек про виснаження, бажання перезавантажитись, згадати, що таке фрісбі чи бадмінтон" — говорить aппекс у пресрелізі.

Аппекс та Джонні Дивний є частиною українського хіп-хоп гурту Ціна Ритму, до складу, котрого також входить Довгий Пес. Колектив було засновано у 2011 році, через поєднання двох команд зі Львова та Калуша. На рахунку гурту альбоми "Точка Неповернення" (2016) та "Вічний двигун" (2019). У Довгого Пса, Джонні Дивного та аппекса на трьох 13 повноцінних релізів (ЕP, LP та мікстейпи).

Водночас нещодавно до складу об'єднання Ціна Ритму приєднався бітмейкер Jointjay. Новий учасник формації також дебютував як самостійна одиниця з інструментальним альбомом "From Everywhere".

"Ціна Ритму – це не тільки гурт. Це формація таких різних по темпераменту, але близьких по баченню творчості людей. Кожен наш сольний проєкт випускається від імені Ціни Ритму, бо кожен з нас є частиною команди, — говорить у пресрелізі учасник гурту Джоні Дивний. — До нас в команду потрапили музиканти, які ідеально "вписуються у звук" як гурту, так і кожного окремого учасника. Вутабі та Jointjay роблять різну музику, яка притягує різну аудиторію, проте їхній звук чудово компонує і гармонічно звучить у стилістиці нашої формації". 

Нагадаємо, недавно аппекс випустив новий мініальбом "Випадок". А остання студійна робота Джонні Дивного датована літом минулого року, це була колаборація з виконавцем Ядерна Могила.

Ціна Ритму у мережі:

https://price-of-da-rhythm.bandcamp.com
https://soundcloud.com/price-of-da-rhythm
https://www.instagram.com/priceofdarhythm
https://www.youtube.com/channel/UCi7eAAJDzhE3q7h0OE-AMxw
https://www.facebook.com/price.of.da.rhythm