Гурт Обрій випустив новий кліп

Ужгородський дез-метал гурт презентував кліп на пісню "Ad Civitas Solis" з останнього міні-альбому "В залізних обіймах лещат". 

"Відео на пісню "Ad Civitas Solis" ми знімали у Рівному. Ним займався Олександр Матвєєв, який робив і наше попереднє відео. Знімали в приміщені однієї з місцевих репетиційних баз, зробили все за пів дня. Відзняли купу як окремих, так і загальних дублів, а під кінець зйомок втома давала про себе знати. Але результат був того вартий", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Микола Мага. 

Нагадаємо пісня "Ad Civitas Solis" вийшла у 2019 році в рамках мініальбому "В залізних обіймах лещат", прочитати рецензію на який можна за цим посиланням.

"Реліз ми писали влітку 2019 року в Рівному в Олексія Казанцева. На все два дні. Перший день — запис інструментів, другий — запис вокалу. В результаті, записали 6 треків, 5 з яких вийшли в мініальбом, а ще один вийде окремо цього року. Також паралельно в перший день знімалося відео на пісню "За небокрай". Ті з учасників, які були вільними, бігали на поверх нижче зніматися. В принципі, все було зроблено досить оперативно, тягнути з подібними речами ми не любимо", - додає Микола.

Що ж стосується тематики пісні, то вона перегукується з концепцією цілого мініальбому.

"Мініальбом присвячений тиску держави та суспільства на особистість. Надихалися як подіями у світі, так і конкретно в Україні. Після Революції Гідності гостріше постали питання порушення прав людини в нас, активізувалися як рухи за права тих чи інших соціальних груп, так і їхні противники. Ми особисто підтримуємо правозахисні ініціативи та маємо надію, що ситуація з правами людини в Україні ставатиме кращою", — зазначив музикант. 

Цього року Обрій планує видати декілька треків-колаборацій спільно з "міцними" представниками вітчизняного андеграунду. Також музиканти готуватимуть матеріал для наступного релізу, який, найімовірніше, побачить світ вже у 2021 році.

Обрій — це death metal гурт з Ужгорода, який виник ще у 2013 році. На звучання гурту вплинули такі колективи як Bolt Thrower, Morgoth, Asphyx, Mangled Tosos, Gorefest тощо. На їх рахунку міні-альбом "Олтар утопії" 2016 року, спліт з Soulrest та сингл "Дволикий".

Почитати рецензію на Обрій — Олтар утопії (2016) можна за цим посиланням. Також у нашому тесті ви можете перевірити свої знання біографії гурту. 

Обрій у соцмережах:

https://obrij.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/obriymetaluzh