Море Ясности випустили новий міні-альбом

Український пост-панк гурт випустив новий міні-альбом під назвою "В стране моих чудовищ". Це 5 пісень про меланхолію страх і прощання назавжди.

Альбом був записаний у Севастополі на студії SerationIn навесні-восени 2019 року. Зведенням займався Максим Полухтович, який працював і над усіма попередніми релізами гурту. Більша частина пісень була готова до кінця 2017 року, але через сумні події у складі гурту почалися пертурбації, і до запису колектив приступив лише у 2019 році.

"Якщо узагальнити, то можна сказати, що це пісні про меланхолію, страх і прощання: іноді на якийсь час, іноді назавжди. Не можу сказати, що тут є якась продумана загальна концепція, але мені здається що всі 5 пісень так чи інакше схожі за своєю атмосферою. На окремі пісні вплинули Джеймс Баллард, Федеріко Гарсія Лорка і гурт Suede", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист і вокаліст колективу Дмитро Галаєв.

Фото з обкладинки зробила Ганна Лисун, а зображений на ньому Олександр Боднар — актор і хороший друг гурту, який живе у Києві.

"У певний момент ми зайшли в глухий кут, перебираючи можливі варіанти оформлення для релізу, але потім випадково згадали, що бачили у стрічці цю фотографію, і нам її люб'язно надали для обкладинки. Вважаю, що вона добре відображає назву альбому", — додає Дмитро.

Останнім часом гурт давав концерти тільки у Севастополі та Сімферополі, але, за словами музикантів, вони б із задоволенням приїхали до Києва чи Одеси, якщо будуть пропозиції.  

Гурт Море Ясности виник у січні 2015 року в Севастополі. Назву колектив взяв із місячної мапи. Колектив грає пост-панк під впливом The Chameleons, The Cure та Interpol. На рахунку Море Ясности три EP і кілька синглів.  

Море Ясности у соцмережах:

http://vk.com/myasnosti
https://moreyasnosti.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/moreyasnosti
https://www.instagram.com/moreyasnostiband/
https://www.facebook.com/moreyasnosti/