Robustfellow випустили нову збірку касет

Київський лейбл Robustfellow Prods. нещодавно випустив лімітовану збірку касет "Robust Scene 2018-2019".

До боксу входить 6 різнокольорових касет, раніше виданих лейблом, а саме: 

  • жовта Somali Yacht Club "The Sun+1" (2018)
  • голуба Somali Yacht Club "The Sea" (2018)
  • біла Soom "Djebars" (2018)
  • бірюзова Celophys "Fried Chordata" (2019) 
  • оранжева Ethereal Riffian "Legends" (2019)  - ексклюзив цього релізу
  • рожева Love'n'Joy "Bender on the Silk Road" (2019) 

Лейбл пропонує придбати повноцінний бокс з шістьма касетами, або ж, якщо у вас на поличці вже є кілька релізів із цієї серії, можна докупити те, чого не вистачає. Також Robustfellow хочуть залучити колекціонерів до сумісної творчості. 

"Концепція сумісної творчості вже давно висіла у повітрі та чекала гарної нагоди увірватися у наш вимір. Співучасть у створенні будь-чого надихає на нові експерименти всіх, хто бере участь. Наразі є можливість зануритися у дитинство та самостійно зібрати та підписати бокс для шести касет міцної сцени, що вийшли на лейблі Robustfellow Prods. протягом 2018-2019 років. Легке тремтіння та відчуття відповідальності під час виконання "домашнього завдання" лише додадуть трохи шарму цьому ритуалу", — розповідає засновник лейблу Філ Добров.

До слова, це вже друга збірка з ідентичною кількістю касет. Її старший брат "Robust Sessions 2011-2013", куди увійшли найкращі лайви з трьох перших міжнародних фестивалів Robustfest, уже давно повністю проданий. Разом з тим у майбутньому лейбл планує додавати все більше цікавих активностей для колекціонерів.

"Цього року увійде в активну фазу Robust Relics Series, де буде відкопано декілька цікавих ексклюзивів із далеких земель. Для створення нових обкладинок для легендарних альбомів будуть залучені найкращі митці та дизайнери із теренів України. Robustfellow Digital протягом року буде підтримувати світову андерграунд сцену на різноманітних цифрових платформах. Robustfellow Prods. у 2020 підготує кілька повноцінних релізів та одне ювілейне делюксове перевидання. Наприкінці року планується традиційний семплер, який підбиває підсумки сезону та дає натяк на те, що можна очікувати в майбутньому. Robustfellow Dig - зверне увагу на декілька коротких, але влучних релізів, які вже встигли припасти пилом та набули витримки, як той спейсайд віскі", - додає Філ.

Цьогоріч він також радить пильно слідкувати за діяльністю наступних гуртів міцної сцени: OOZE, Shiva the Destructor, Bomg, Death Pill, Kasu Weri, Tungu, Pree Tone, Обрій, Risin' Sabotage, DoZa, Volver Stone, Borum, Straytones, Somali Yacht Club, One Magic Megawatt, Love'n'Joy, Dreadnought in the Pond тощо.

Придбати збірку можна на бендкемпі лейблу.  

Нагадаємо, наприкінці минулого року лейбл випустив традиційну збірку Robustfellow Sampler 2019. Огляд ексклюзивних треків з цього релізу ви можете почитати тут.

Лейбл RobustFellow бере свій початок у 2013 році. Крім діяльності лейблу, хлопці займаються організацією масштабних концертів та фестивалів. За їх участі, до України приїжджали Weedeater, Mars Red Sky, Greenleaf, Elder, Loinen, Methadone Skies та інші. На лейблі виходили збірки Electric Funeral Cafe та альбоми таких українських гуртів як Bomg, Celophys, Ethereal Riffian, Somali Yacht Club та Soom.

RobustFellow у соцмережах:

https://www.facebook.com/RobustfellowProds/
https://robustfellow.bandcamp.com
https://www.youtube.com/user/TheRobustfellow
https://www.instagram.com/robustfellow_prods/
https://twitter.com/robust_fellow