dobra випустила новий сингл

Чернівецька хіп-хоп виконавиця днями презентувала нову пісню "Хто я".

dobra розповіла нам детальніше про те, як створювалася пісня.  

- Розкажи, як ти записувала реліз?

- Тривало все не дуже довго.Оскільки я записувала усе вдома, мені було значно легше. На студії я більше хвилююсь. Тим паче давно не була там) Спершу я спробувала записати пісню, коли була хвора, і голос не дозволяв нормально все начитати. Ця версія провалялась кілька днів, можливо, тижнів. Опісля я видужала і записала голос нормально. Це був жовтень.

- Чи можеш виділити якісь особливості зведення або мастерингу?

- Спочатку я звернулася до людини щодо зведення. Почула згоду, після чого довгий ігнор, і майже через місяць отримала повідомлення "завтра гляну, що там, і скину демо". Звісно, завтра так і не настало досі. Вирішила звернутися до Миромена, який вже не раз брався за мої пісеньки. Пригадую, як він взяв зводити мій альбом "добратися", що був записаний на студії, але все було дуууже погано. Як кажуть, зробив усе, що міг, і дуже врятував мене) Я була задоволена. Скинула матеріал і запитала, чи є сенс його робити. Він наступного вечора скинув мені першу версію, зробили кілька правок, і я отримала другу версію пісні, яка зараз є у мережі.

- Про що пісня "Хто я"?

- Конкретної концепції вона не має. Вирішила поділитися зі своїми слухачами актуальними думками. Зазвичай якісь життєві ситуації надихають мене на написання.

- Здається, у тебе вже з рік не було нових релізів Тож чи варто очікувати на відновлення активності проєкту?

- Чому ж рік? Влітку 2019-го був реліз на Past Future Jam. Так би мовити, перша серйозна пісня у моєму житті, бо за неї взявся лейбл. Вдячна команді та особисто Артему Черосу за час та сили, які він вклав у цю пісню! А щодо відновлення активності важко говорити. Багато життєвих моментів, які повпливали на творчість. Однак, сподіваюсь, буду випускати щось частіше.   

Чернівецька хіп-хоп виконавиця dobra у 2016 році випустила перший повноформатний альбом "dobraтися", де продемонструвала свій оригінальний стиль на межі хіп-хопу, інді й електронної музики. Окрім нього на рахунку виконавиці ще кілька синглів. Також dobra займається геймерськими стрімами.

dobra у соцмережах:

https://soundcloud.com/dobratobi
https://www.facebook.com/dobra.divka
https://instagram.com/dobra_divka/