Hypnotunez випустили кліп у vhs-естетиці

Вінницький swingcore гурт випустив лоу-файний кліп на трек "Be My Hypno" з майбутнього альбому, який незабаром має вийти.

Відео було зняте для тих, кому набридли вилизані лайви з різних телешоу, та звичайні лайви, яких у The Hypnotunez вже доволі багато. Гурт розуміє, що кліп доволі лоу-файний, але іноді, кажуть музиканти, такого не вистачає на просторах Інтернету. 

"Це було спонтанне рішення — зняти відеовізуалізацію до одної з пісень, яка буде на новому альбомі. Таке собі нагадування. Зйомка зайняла приблизно 40 хвилин, а монтаж — один день. Низька якість та стилізація під vhs була вигадана під час монтажу. Ми навіть не думали, що будем робити реліз, але вийшло доволі атмосферно, тому вирішили "А чому б ні?". У мережі достатньо кліпів за величезні суми з постпродакшном, купою реквізиту та шаленим бюджетом. Від The Hypnotunez це такий собі контент, який може бути цікавим для певного сегмента слухачів гурту", — коментують музиканти.

Надалі хлопці обіцяють знімати як спонтанно-кустарні, так і дорогі кліпи із постпродакшном. Найближчим часом вийде новий альбом гурту та відбудеться європейський та український тур на його підтримку.

Гурт The Hypnotunez утворився всередині 2013 року. Самі музиканти позиціюють свій стиль як swingcore. Гурт випустив повноформатний дебютний альбом "Shout. Dark&Mysterious" у 2016 році та міні-альбом "Here Comes The Swingcore" у 2017-му.

The Hypnotunez у соцмережах:

https://www.youtube.com/channel/UCmOewbppqYj-YQqi0YN7AVw
https://soundcloud.com/the_hypnotunez
https://www.instagram.com/the_hypnotunez
https://the-hypnotunez.bandcamp.com/releases