Disappeared Completely випустили новий сингл

Новий трек київського інді-поп гурту отримав назву "The Game" та доступний на стримінгових платформах.

За словами учасників гурту, цей трек про життя, яке є грою, і ця гра дорівнює боротьбі. Він також відрізняється від попередніх робіт музикантів, які заявляють, що не намагаються створювати те, що диктує ринок та його представники, а піклуються про унікальність своєї творчості

"Ні, унікальність — це не фарбувати волосся у рожевий колір, оголювати тіло на сцені чи розмальовувати себе татуюваннями, аби тільки бути "не такими, як усі". Унікальність у творчості, а не в обгортці. Обгортка, себто епатаж, — це вже додаток, а не головна складова. Ми хочемо, щоб ви нас почули — "I am just a freak who wants to dissolve". Ми всі фріки, які хочуть розчинитися у музиці. Будь унікальним, будь справжнім, будь собою!", — коментують музиканти.  

Disappeared Completely — український інді-поп гурт заснований у 2016 році. Гурт є представником міжнародного лейбла "La belle musique".У творчому доробку артистів: альбом "Sea of Fallen Nests" (2017) та ЕР "Dissolve" (2019). Окрім того, гурт неодноразово виступав на Кураж Базар та фестивалях Kyiv music days та Open Air.

Disappeared Completely у соцмережах:

https://www.facebook.com/DisappearedCompletely
https://instagram.com/disappearedcompletely
https://soundcloud.com/disappeared_completel