Ponomariovv та SMLSKP випустили спільний трек

Спільний трек гурту зі Сміли та київського репера, що за сумісництвом є журналістом UA:Перший, отримав назву "Горіти" та доступний на стримінгових платформах.

Виконавець Ponomariovv та гурт SMLSKP неодноразово перетиналися на місцевих реп вечірках у Черкасах понад 5 років тому, проте познайомилися репери вже після переїзду до Києва під час музичної тусовки Collab Club торік, яку організовував лейбл Rookodilla.

"Завжди хотіли написати трек, що заряджатиме, мотивуватиме боротись та викладатися на 200%. У пісні є все, щоб розігнати кров жилами: міцний меседж, потужний біт. А куди направляти цю енергію — кожен вирішить самостійно", — коментують автори.

Нагадаємо, місяць тому журналіст UA:Перший та репер Ponomariovv випустив дебютний альбом "Двадцять два" насичений соціальними мотивами та рефлексією на теми війни та політики, а також кліп на сингл "Новини", який вже має понад 140 тисяч переглядів. Тим часом, гурт SMLSKP випустив трек "16" та спільну роботу з репером Колоритм "Ким ми були".

SMLSKP – реп-гурт з міста Сміла. Нині базується у Києві. Гурт виник у 2016-у на уламках попереднього проєкту учасників. Сингли "Летіти Вниз", "Вічна Зима", "Контрафакт" записані спільно з Альоною Савраненко, незадовго до того, як вона стала відомою під псевдо Alyona Alyona.

Ponomariovv (Віктор Пономарьов) – україномовний репер із Києва, артист об’єднання 7.9 Records, журналіст, редактор новин на телеканалі UA:Перший (Суспільне мовлення). 

SMLSKP у соцмережах:

https://soundcloud.com/smlskp
https://facebook.com/smlskp
https://instagram.com/smlskp
https://genius.com/smlskp 

Ponomariovv у соцмережах:

https://www.facebook.com/ponomariovvmusic
https://soundcloud.com/ponomariovv
https://www.instagram.com/ponomariovv/
https://www.youtube.com/channel/UC2z0zEsdjgLj63Sqwg8PZxw