Sunrise перевидали альбом ‘Trust Your Soul’ та представили новий сингл

Київський power metal гурт Sunrise випустив ювілейне перевидання другого альбому "Trust Your Soul", який вперше побачив світ у 2009-му році.

Реліз вийшов у форматі digipack з оновленим дизайном. Окрім дванадцяти оригінальних треків, перевидання містить бонусний сингл "The Circles on the Sand", інтернет-реліз якого відбувся 17 грудня. Альбом "Trust Your Soul" було видано у 2009 році на італійському лейблі Heart Of Steel/Emmeciesse Music Publishing. А через 10 років Sunrise запустили краудфандингову кампанію, щоб дати релізу нове життя. 

Новий дизайн для обкладинки та буклету зробив бразильський художник Jean Michel, що співпрацює з гуртом, починаючи з третього альбому "Absolute Clarity". Композиція "The Circles on the Sand", яка побачила світ разом із ювілейним перевиданням у якості бонус-треку, була написана у часи "Trust Your Soul", проте до цього часу не отримувала свого студійного втілення.

"Тематика пісні відображає філософський погляд і роздуми про минущість існування. Людське життя порівнюється із колами на піску, які повільно зникають під морськими хвилями. Разом зі слухачем ми дивимося на людство в масштабах Всесвіту і відчуваємо себе частиною вічного та незбагненного Творіння", – коментують музиканти.

Sunrise – power metal гурт, що був заснований у Києві у 2003 році. У дискографії команди – 3 повноформатні альбоми, концертний DVD, ряд EP та синглів, а у концертній історії – виступи на одній сцені із Rage, Bonfire, Civil War, Helloween та іншими ключовими командами жанру, а також спільний концерт із Заслуженим академічним оркестром Збройних Сил України до 15-річчя гурту.

Sunrise у соцмережах:

https://sunriseband.net
https://www.facebook.com/sunrisekiev
https://sunrisekiev.bandcamp.com