Schizogen випустили лірик-відео на сингл з майбутнього альбому

Трек отримав назву "The Genes Recoding" і розповідає історію про смерть людства через катаклізми.

Днями на Youtube-каналі американського метал-лейблa Willowtip Records з’явилося лірик-відео київського brutal death metal гурту Schizogen. Разом із ним на сторінці у Bandcamp вийшов сингл з майбутнього альбому "Spawn Of Almighty Essence".

""The Genes Recoding" — це перший сингл з альбомним звуком з нашого нового релізу, якщо не враховувати пісню "Birth of the Great Mass", яку ми видали ще у 2017 році, коли ще тільки починали працювати над концепцією та іншими піснями. Новий альбом "Spawn Of Almighty Essence" розповідає історію знищення цивілізації космічною потворою, яка проникла в цей світ з інших, набагато древніших світів, які лежать поза простором та часом. Матеріал став набагато складнішим та технічнішим, ніж на першому релізі, і сподіваємось, він знайде своїх слухачів серед поціновувачів такої музики", — розповідають про сингл та альбом музиканти.

Реампінгом, зведенням та мастерингом займався Олександр Борових (TsunTsun Productions). Обкладинку робив італійський художник Марко Гассман.

Гурт Schizogen виник у Києві у 2011 році. Хлопці грають класичний brutal death metal. У творчому доробку дебютний лонгплей та кілька синглів, серед яких кавер на Sepultura.

Schizogen у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/schizogen.ua
Soundcloud: https://soundcloud.com/schizogen
Bandcamp: https://schizogen.bandcamp.com/