Тулим випустили новий міні-альбом

Київський хіп-хоп гурт презентував новий EP "Землетрус". Це перший реліз, на якому представлений Дамант (DMNT), як МС та вокаліст.

На ЕР "Землетрус" можна почути цікаві та, певною мірою, експериментальні фіти, звук бітів тільки з аналогового семплера AKAI MPC 2000XL, і більш мелодійне загальне звучання, ніж на попередньому альбомі. Зокрема на релізі можна почути голоси вокалістки Melada Moar (Dao Park) та MC N​.​E​.​D, знаного представника київської хіп-хоп спільноти 90-х та 2000-х, співзасновника Raggasapiens, та учасника хіп-хоп колективу KYIVMISTAh.

Міні-альбом був записаний на студіях Phrank Roc та ARTPOST. 

Раніше гурт також випустив кліп на однойменний трек "Землетрус". У відео взяли участь брейк-дансери з легендарної української команди Ruffneck Attack, а також bboy Ramin зі своїм сином, представник американської команди Brickheadz Crew.

Презентація ЕР у Києві відбулася 24 листопада за підтримки хіп-хоп та панк-рок гуртів: Homesick, ЛІРА, Sundown, KFC та DJ Jeremy Star. Пслухати його можна на різних стримінгових платформах

Тулим - український хіп-хоп гурт з міста Київ, заснований у 2008 році двома киянами — Максом й Ігорем. На їх рахунку вже три повноформатні альбоми. Провели виступи в більшості великих міст України, а також кількох закордонних містах. У місті Софія, Болгарія виступили на одній сцені разом з легендарним американським гуртом Onyx.

Тулим у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/tulymkyiv/
Instagram: https://www.instagram.com/tulymposse/
Youtube: https://www.youtube.com/user/TulimKyiv
Soundcloud: https://soundcloud.com/tulym_kyiv
Bandcamp: https://tulym.bandcamp.com