Signals Feed The Void випустили другий альбом за рік

Реліз отримав однойменну назву з проєктом "Signals Feed The Void" і став дев’ятим на рахунку херсонсько-київських пост-панків. 

Музиканти вирішили повернутись до "знущання з пост-панку", як самі описують свій стиль. За їхніми словами, у текстах досліджувались різні стани сприйняття та повсякденні переживання, що періодично навалювались непід'ємним тягарем, а потім раптово зникали. Основа альбому була створена за п’ять днів, а потім пів року був процес аранжування та зведення. Текстова складова бере натхнення із буденності, що руйнує.

"Інфляція почуттів та відчуттів, десакралізація далеких святинь та буденних маленьких див — лейтмотив дев'ятого релізу. Страшні речі відбуваються навколо та всередині нас, але свідомість вже давно втратила свою чутливість під впливом медійного потоку. Ми всі — потопельники у потойбічному світі надспоживання: вже давно неживі, але досі того не усвідомлюємо", — пише у соцмережах гурт.

На обкладинці — фото ринку у Барселоні, зроблене учасником гурту Андрієм Печаткіним. За словами музикантів, арт відображує вивернуту назовні повсякденність та побутову суєту. Зведенням і мастерингом музиканти займались власноруч.

Гурт Signals Feed The Void виник у Херсоні, однак зараз базується в Києві. На рахунку колективу вже кілька альбомів, і у кожному з них гурт експериментував зі стилем музики. Нагадаємо, у січні цього року вже виходив альбом "Ритуал".

Signals Feed The Void у соцмережах:

Soundcloud: https://soundcloud.com/signalsfeedthevoid
Bandcamp: https://signalsfeedthevoid.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/signalsfeedthevoid